lördag 22 juli 2017

Skugghäxan - Katerina Janouch

Titel: Skugghäxan
Författare: Katerina Janouch


Handling: Cecilia reser ensam till kärlekens stad Paris, där hon upplever ett oförglömligt romantiskt äventyr och tillbringar en vecka på egen hand långt från vardagen.
På planet hem möts hon av nyheten att dottern Gretas bästa vän en flicka vars familjeförhållanden är allt annat än lätta har försvunnit spårlöst. Cecilia slungas in i oron över den saknade flickan, arbetet på förlossningen och de bekymmer som drabbat flera av medlemmarna i hennes stora familj.

Mina tankar: Detta är nionde delen i böckerna om Cecilia Lund. Som vanligt är det lätt att läsa och komma in i boken. Man vill veta mer vad som händer personerna i boken. Jag gillar böckerna för det handlar mycket om olika relationer t.ex. mellan kollegor, syskon, föräldrar osv. Katerina har egen liten genre i och med det utspelar sig en hel del inom barnmorskans Cecilia yrke men ändå deckarstuket. Att det finns så många böcker just kring Cecilia gör henne till en kär bekant. Perfekt sommarläsning på semestern!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skamvrån - Sofie Sarenbrant

Titel: Skamvrån Författare: Sofie Sarenbrant Förlag:   Bookmark förlag Handling:   En flicka lägger sig på en spårvagnsräls i Bromma oc...