söndag 16 juli 2017

En dag bland alla djur!Igår for vi i väg till Borås Zoo. Perfekt väder och lagom mycket med människor. Många trevliga upplevelser. Vi till och med åkte det lilla Safari-tåget. Maja var taggad att köpa lotter och vann tack och lov ett litet gäng med kramdjur.  Vi fick se många djur även om t.ex. Lodjuren lyste med sin frånvaro som vanligt ;)

Mat intog vi på Savann-restaurangen och det var lunchbuffé. Faktiskt positivt överraskad att det fanns en sk barnbuffé med korv, hamburgare, köttbullar mm. Och buffén för vuxna var inte dum den heller. 


Maja körde traktor och lekte loss i lekparkerna också. Förstår om man löser årskort om man bor i närheten. En och annan glass fick det bli med. Och jag älskar smakerna Bubbelgum och Tornado. Den sistnämnda är min nya favorit!

Och vi hade till och med ork att gå in på Borås Tropikhus som ligger utanför Borås Zoo. Där var sporrskölpaddan Frej lös så honom pratade vi lite med och klappade. Vi skippade dock att klappa orm. Där går min gräns...

Som sagt var en lyckad lördag igår. Och många steg blev det. Kändes i fötterna om inte annat när man väl landade här hemma.

//Tess

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skamvrån - Sofie Sarenbrant

Titel: Skamvrån Författare: Sofie Sarenbrant Förlag:   Bookmark förlag Handling:   En flicka lägger sig på en spårvagnsräls i Bromma oc...