lördag 4 mars 2017

Tiden går fort...

Dagarna går förbi en efter en. Tiden går så fort nu. Det känns som jag inte hinner med riktigt. Det är liksom lördagskväll redan. Veckan har varit intensiv med kvällsföreläsning, två dagars ombudsutbildning och i torsdagskväll var vi ett härligt gäng hemma hos en fd kollega. Så mysigt och härligt att träffa alla härliga människor både nuvarande men även kollegor från förr och så klart att äta en bit god mat. Kanske dags att ha en grillfest här hemma till sommaren med gänget ;) Om de nu vågar sig till berget ;) Den arga där är ju inte att leka med.  

Idag har vi hunnit med en sväng till Nässjö. Sedan har vi haft kaffegäster här hemma i eftermiddag. Alltid trevligt och Maja uppskattade besöket och har lekt järnet.

Hur är det med mig? Jo, jag lever. Inte sprudlande glad, men det går. Har kommit till insikt att en större förändring måste till. Jag kan inte alltid gå och hoppas på att det ska bli bättre år efter år. Det är dags att ta det där klivet!

//Tess


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skamvrån - Sofie Sarenbrant

Titel: Skamvrån Författare: Sofie Sarenbrant Förlag:   Bookmark förlag Handling:   En flicka lägger sig på en spårvagnsräls i Bromma oc...