söndag 1 januari 2017

Nyårsafton


Nyårsafton innebär en del godsaker att äta. Och eftersom Maja sov över hos mormor och morfar passade vi på att fixa med diverse här hemma på gården. Ett lass ved lastades av i pannrummet, bilen tömdes på diverse saker från lägenhetstömningen, en rejäl promenad i skog och mark. Vi hann även rensa lite inne i huset också. 

Efter en massa arbete så blev det en underbart god middag med älgstek och en massa annat. Kvällen bestod av en massa härliga skratt och diverse spel. Inte min tur igår att vinna och jag kunde i alla fall bidra till att några förlängde sitt liv med ett antal x år på grund av skrattattack. God efterrätter fick vi också i form av pannacotta, men även ostkaka och glass. Och för lyckostarna som tål choklad fanns även chokladmousse. 

Vi fick dock ge oss av innan tolvslaget då Maja var sliten och väldigt trött. Så tolvslaget firade vi in här hemma på berget. Inte så illa alls :)

//Tess


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Pärlfarmen - Liza Marklund

Titel: Pärlfarmen Författare: Liza Marklund Förlag:   Piratförlaget Handling: D et är tidigt 1990-tal. Unga Kiona lever med sina sysk...