söndag 28 augusti 2016

Vinst igår!


Ja jisses vilken dag igår! Vi var i Jönköping och shoppade och insåg att vi behövde handla lite middag. Vi kände att vi orkade inte med trängseln på ICA Maxi och dylika ställen så vi sa att vi stannar till i Tenhult på hemvägen. Väl i bilen så kollar jag av flödet på Facebook och ser att Ica Nära i Tenhult gav bort en exotisk planka för tio personer till den som först frågade efter den. Jag skämtade med sambon och sa att synd att vi inte såg det tidigare för det var 50 minuter sedan de hade lagt ut det inlägget. Inte en chans i havet att den skulle finnas kvar. 

Väl framme på Ica så sprang sambon på en tjej inne i butiken och sa till henne att den där plankan finns väl inte kvar. Jo säger hon då vill du ha den? Så där stod vi helt plötsligt med en planka för tio personer. Så det blev till att bjuda in folk här hemma. 

Och vilken planka! Wow...både snygg och oerhört god! Vet helt klart vart vi ska beställa planka hädanefter! Det blev en trevlig kväll på berget med trevligt sällskap, god mat och dryck. Gästerna fick med sig en doggie bag hem också och idag åt vi rester till lunch.

 Tack Ica Nära//Therese


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Plundringstider - Ewa Klingberg

  Titel: Plundringstider Författare : Ewa Klingberg Förlag:   Historiska media Handling:   Att dela sin avlidna fars hus med en vuxen dotte...