onsdag 17 augusti 2016

Halvvägs till 70




Nu är man halvvägs till 70 bast. Vem vet, man kanske fortfarande arbetar vid 70 års ålder ;) I alla fall har min födelsedag varit trevlig. Jag började med besök på vårdcentralen och inga konstigheter där, bara en enkel check inför hösten. 


Därefter blev det hemma och njuta en stund. Sedan åkte jag och Maja för att möta upp min kära mor och ta en fika på Tina och Översten i Skillingaryd. Rekommenderar varmt ett besök där, för det är härlig och trevlig personal och en oerhört mysig miljö. God fika och lunch finns också för den som är hungrig.

Liksom många fina saker att köpa och titta på.


Efter fikastunden så följde Maja med sin mormor till mitt barndomshem och jag begav mig iväg på ett möte. Därefter blev det ett besök på reMida i Skillingaryd som är som en liten butik nästan ;) Den är till för oss inom skolans värld i Vaggeryds kommun att hämta material i till vår verksamhet. Hittade lite smått och gott.

Sen blev det fika i barndomshemmet. Hah känns som jag inte gör annat än fikar! Och min kära mor hade beställt en specialare till tårta. Ingen ros här inte på prinsesstårtan utan kantareller. Vi är ju kantarellnördar båda två ;) Dessutom hade Maja valt ut ett kort och skrivit sitt namn i och en vacker blomma med fin kruka liksom ett gäng rosor. Och jag fick även ett presentkort på bokus. Perfekt!

Så nu ska jag bara slappa resten av dagen...för kantarellplock hoppar jag över ikväll. Känns lite halvfarligt nu när bockajakten är i full gång. //Tess

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Plundringstider - Ewa Klingberg

  Titel: Plundringstider Författare : Ewa Klingberg Förlag:   Historiska media Handling:   Att dela sin avlidna fars hus med en vuxen dotte...