tisdag 19 juli 2016

Loppistur!






Idag bar det av till Limmared där det finns antik och kuriosa butiker i varje hörn. Totalt 14 stycken! En perfekt värld för oss som älskar gammalt och vackert! Jag gjorde några små fynd. Sambon jublar säkert att jag utökade min plåtburkssamling ytterligare! Det blev även ett litet sött smyckeskrin format som ett hjärta som ska få stå på mitt sminkbord. Glöm inte butiken Återbruk som ligger inte ligger jättecentralt utan på storgatan 70. 
Många vinklar och vråer där kan jag lova med både ditten och datten.





Men det jag älskade mest idag är faktiskt smyckena här nedan.
Inte så dyra och inte äkta, men ändå charmiga. Öronclips trots jag har hål i öronen, men de tilltalade mig liksom pärlhalsbandet. Detta inhandlades hos Andra Handen som hade en härlig butik. Det liksom stod placerat och nästan dukat som ett sorts smörgåsbord med antikt och kuriosa.





Det blev även en tur till Erikshjälpen i Skene. Där det inhandlades en klänning i jeans, pepparkaksmått (Ni vet snart är det jul igen), en intressant pocket och som förskollärare kan man ju inte låta bli att köpa Halvan-böcker när de bara kostar 5 kronor stycket. De blir perfekt i bokhyllan på arbetsplatsen.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Plundringstider - Ewa Klingberg

  Titel: Plundringstider Författare : Ewa Klingberg Förlag:   Historiska media Handling:   Att dela sin avlidna fars hus med en vuxen dotte...