söndag 6 mars 2016

Tävlingsmänniskan har vaknat!


Det är några få i min omgivning som vet hur in i bombens tävlingsmänniska jag är. Så nu har jag dragit igång med friskvårdstävlingen. Idag har jag mätt mig både här och där. Invägd är jag också, men själva friskvårdstävlingen handlar om syreupptagningsförmågan, men det hela hänger ju ändå ihop. 

Inser idag att när jag mätt mig att jag är har en sjuuuukt stor rumpa och magen är inte minst den heller. Men jag vet att jag kan när jag bara vill. Jag har ju en viss förmåga att lägga på mig och tro att jag ska gå i ide varje höst/vinter och nu sägs ju våren vara på väg även om det är svårt att tro när det snöat rejält den sista tiden och nu snöar det IGEN.

Så vad är målet? Jo jag ska tappa sisådär 22 kg, men jag är glad om jag tappar 12 kg. Och centimeterna runt rumpan och magen ska krympa rejält! Sen ska ju syreupptagningsförmågan förbättras till hög helst till mycket hög, men den som lever får helt enkelt se.

Nu ska jag damma av cykeln här hemma för nu ska vi börja trampa framåt på en väldigt lång resa...

//Tess

1 kommentar:

Plundringstider - Ewa Klingberg

  Titel: Plundringstider Författare : Ewa Klingberg Förlag:   Historiska media Handling:   Att dela sin avlidna fars hus med en vuxen dotte...