söndag 20 december 2015

Dagarna flyger förbi!


Dagarna har verkligen flugit förbi nu. Storstädning nere i stallet och hos hönsen igår. Sedan igår tog vi in den fina granen vi har fått och som alltid blev det en aning Disney-känsla över den! Maja hjälpte till att klä granen och hade önskemål att dansa runt. Dock vissa svårigheter att dansa runt denna vida gran...

Mina föräldrar kom hit på kvällen och vi hämtade Vulkanpizza i Nässjö på Pizzeria Amigo. Rekommenderar helt klart den pizzerian! Goda pizzor och härlig service! 

Idag har vi fixat lite mer här hemma och så var vi faktiskt och lyxade till med att köpa med fika hem från Thimons som har ett stort utbud nu när det gäller bakelser och annat gott.

Så det blev faktiskt tre helt olika bakelser för oss. Sen kan man ju göra som Maja och be få smaka lite på allas. 

Nu ska jag ladda batterierna för nu återstår två arbetsdagar innan jag går på julledigt :) Är i princip ledig till 11/1 förutom 5/1 som jag ska arbeta. Kan vara lagom att jobba en dag och uppskatta de sista lediga dagarna lite mer.

//Tess 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Plundringstider - Ewa Klingberg

  Titel: Plundringstider Författare : Ewa Klingberg Förlag:   Historiska media Handling:   Att dela sin avlidna fars hus med en vuxen dotte...