onsdag 29 juli 2015

Gårdagens roadtrip!



Igår blev det en spontan roadtrip söderut. Det blev ett stopp hos Annas Kuriosa och där finns det mycket för den som älskar loppisar. Fem hus/skjul mer eller mindre överfulla av allt mellan himmel och jord.

Det blev även ett stopp vid Herrgårdstoppen som har det mesta inom godis. T o m Slush till drinkar. Alltid värt ett stopp där! 

Och Rockabilly-fantast som jag är så blev det lagom med en fika hos Ritsy-nostalgi och de har även en liten butik man kan handla lite i t.ex. söta Rockabilly kläder till de mindre barnen.

Sedan styrde vi kosan mot Helsingborg där vi tog en titt in på Erikshjälpen och sedan avslutade vi med Väla Centrum. Det är inte minst! Och vi var inte ensamma, men jag måste gnälla lite...Har aldrig varit på ett köpcentrum någon gång där man haft så extremt långa toalettköer. Måste varit dålig byggplanering eller något. I övrigt ett kanonställe och i Odd Molly Butiken kunde jag ha stannat länge.... 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Plundringstider - Ewa Klingberg

  Titel: Plundringstider Författare : Ewa Klingberg Förlag:   Historiska media Handling:   Att dela sin avlidna fars hus med en vuxen dotte...