torsdag 19 mars 2015

Baka liten kaka!


Jag får väl erkänna att jag inte kände för att baka när min dotter sa "Ska vi baka?". Fast jag har lite dåligt samvete för jag har nog inte varit världens bästa mamma denna vecka för jag har inte varit helt hundra. 

Så Maja fick med andra ord sin vilja igenom och vi bläddrade tillsammans igenom "Alla sorters kakor" och det blev chokladrutor som blev dagens kaka. Anar att pärlsockret var en lockande faktor! 

Undra vad det ska bli av min dotter? Bagare? För intresset för att baka verkar oerhört stort. Förklädet måste man ha på också minsann och röra runt/vispa är också ett viktigt moment. 

Så hur är läget med den arga (mig själv) ? Ja jag har dunderhuvudvärk som vägrar att ge med sig så jag gissar på en tidig kväll i sängen med ett gäng skallebankstabletter. Har haft lönesamtal/medarbetarsamtal idag och det är ju alltid spännande. Skönt att ha det gjort i alla fall, men det skapar en del tankar som ligger och gror... //Tess

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Plundringstider - Ewa Klingberg

  Titel: Plundringstider Författare : Ewa Klingberg Förlag:   Historiska media Handling:   Att dela sin avlidna fars hus med en vuxen dotte...