tisdag 3 februari 2015

Att få det mysigt!


Så var det här med att få det mysigt i hemmets vrå. Jag är inte helt nöjd med mysighetsfaktorn i hemmet. Det kommer nog dröja några år innan jag faktiskt är nöjd eftersom det finns några bakomliggande orsaker. Men tills dess får jag helt enkelt bita ihop och försöka att få det så mycket som jag själv vill ändå. Det jag tycker själv är viktigt är att hem känns hemtrevligt och personligt, det får inte vara för stelt. Det ska synas att det faktiskt bor människor i hemmet. Jag har en väldigt blandad stil hemma, det är arvegods, ikea, auktionsfynd med mera. 

Vad är din svaghet bland inredning? Jag får erkänna att jag är svag för prydnadskuddar Blev riktigt förtjust i den på bilden ovan.  




Eller varför inte en kudde med en ståtlig varg på. Det har jag dock redan en liknande kudde här hemma. Tycker om kuddarna med djurtryck.







En annan sak jag är förtjust i är ljusstakar och ljuslyktor särskilt när hösten knackar på och under hela vintern, men det är mysigt med ljus under sena sommarkvällar också. En favorit är denna här från ILVA . Tror bestämt jag får ta och beställa en eller två. Fast risken är nog att sambon suckar högt och ljudligt om det blir ännu fler ljusstakar under detta tak. 

//Tess

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Plundringstider - Ewa Klingberg

  Titel: Plundringstider Författare : Ewa Klingberg Förlag:   Historiska media Handling:   Att dela sin avlidna fars hus med en vuxen dotte...