torsdag 11 december 2014

Mysigt värre!

Efter en hektisk dag är jag åter i mitt hem. Det har verkligen varit full rulle denna dag ända sedan femsnåret i morse. Vaknade snurrig pga lågt blodtryck, men vad gör det om hundra år?

Full gas mot arbetet. Halva vägen innebar snöstorm och halvljus var det enda som fungerade!  Efter vilan på arbetet så var det dags för det härliga utvärderingsarbetet, men jag må säga det var trevligt och gick bra.

Sedan yr och härlig full gas hemåt, ta in kusarna, byta om både på mig och dottern. Full gas mot Lusse-firande på dotterns förskola. Mysigt var det allt! Barn är så härliga när de sjunger och tar liksom i från tårna.

Och sedan kunde jag koppla av. För det vankades julbord på Riddersberg med ett glatt och härligt gäng. God mat och trevliga samtal var det där. Tur det gick buss hem, för matkoman kom som ett brev på posten. Nu ska jag sova - mätt som en jag vet inte vad. För imorgon ringer klockan 05:00 igen. Livet é bra härligt! Det ska kännas att man lever...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Plundringstider - Ewa Klingberg

  Titel: Plundringstider Författare : Ewa Klingberg Förlag:   Historiska media Handling:   Att dela sin avlidna fars hus med en vuxen dotte...