lördag 1 november 2014

Hokus pokus!


Det är ett härligt yrke man har som förskollärare. Det är inte många arbeten man får klä ut sig på. Igår hade vi höstmaskerad med buller och bång. Det kom både smurfar, robotar och krokodiler på maskerad.

Det blev små uppdrag för barnen i form av att kasta bollar i en tunna, blås fjädrar med sugrör till mål och i sista uppdragsrummet skulle vi leta nycklar till den magiska skattkistan. 

Det blev att leta i både månsand och vanlig sand och till sist i det glittriga draksnoret. Naturligtvis lyckades barnen med alla uppdrag och vi kunde öppna den magiska skattkistan med överraskning. 

Det så härligt att se alla glada barn även om det var fullt ös för oss pedagoger. En liten spontan sak kan bli så bra trots den inte blev så planerad.  Idag är dock häxan (jag) dunderförkyld. Kanske fick jag en bacillusk av draksnoret? Undra hur man botar en drakförkylning? Någon som vet?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skamvrån - Sofie Sarenbrant

Titel: Skamvrån Författare: Sofie Sarenbrant Förlag:   Bookmark förlag Handling:   En flicka lägger sig på en spårvagnsräls i Bromma oc...