torsdag 31 juli 2014

Dagarna försvinner en efter en...


Det närmar sig att semestern snart är slut, men tack och lov är det inte dags än för jag har nästa vecka ledigt också. Igår var vi ute på en tur sambon och jag. Maja blev bortskämd hos morföräldrarna under tiden. Bättre att hon har det bra än att åka en massa bil som hon inte är så stormförtjust med under några längre sträckor.

I alla fall så hamnade vi i Halmstad. Shopping och mat blev det där. Mat intogs på Spis & Deli . Äkta mat från grunden och utan tillsatser så vi kände oss väldigt hälsosamma så på väg ut till havet tog vi så stannade vi en stund på ett glasscafé. Konstigt nog hamnade vi i Ullared på hemvägen. En hel del människor, men inte olidligt. Tror dock det berodde på mycket att vi inte var där förrän vid femsnåret när många började åka hem.

I tisdags gjorde jag och mamma Nässjö. Shopping och mat där också. Fast vår lunch då blev en aning mer händelserik då en äldre dams stol gick sönder och på något märkligt vis lyckades hon riva upp ett rejält köttsår på vaden. Mamma fick lägga tryckförband och jag fick ringa efter ambulans.  I efterhand när vi åkte hem insåg vi att det där vita vi såg var skelett...Hoppas verkligen det gick bra med den äldre damen sen på sjukhuset. Hon var i alla fall vid gott mod när vi väntade på ambulans och hade sin dotter med på plats.

Så jag har hittills haft en vecka som varit händelserik så idag ska det bli skönt med en lugn dag hemma på berget...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nu eller aldrig!

Det är helt enkelt nu eller aldrig. Det är dags att ta tag i livet för det är ju ingen som gör det åt en.  Jag har en lång väg att gå, men...