söndag 29 juni 2014

En kväll i juni!

En kväll i Juni hette evenemanget som anordnades i shoppingmeckat "Ullared" eller som jag brukar säga "Landet med de gula kassarna". Elza och jag intog stugbyn och bodde i en liten kompaktstuga hette det. Mysig och trevlig! Måste även tillägga att vi hade trevliga grannar - sånt väger helt klart in också!

Shopping blev det på Gekås med lite gott och blandat. Alltid hittar man något! På sena eftermiddagen blev det att chilla på vår veranda med vin och Morgans chips ;) (Elza jag vill ha kortet på chipspåsen och mig!!!)

Kvällen spenderades på Hedevi Idrottsplats. Barbados och Scotts spelade och stämningen var kanon! Måste säga att många människor var väldigt trevliga där, inga nippertippor eller dryga typer! Men det är också skönt att komma hem, det gjorde ont i mammahjärtat att åka ifrån en prickig Maja. Men det är svårt att boka av biljetter och boende så det fick bli så här.

Det får nog bli en repris nästa år! Ska ni me? ;)

//Tess

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skamvrån - Sofie Sarenbrant

Titel: Skamvrån Författare: Sofie Sarenbrant Förlag:   Bookmark förlag Handling:   En flicka lägger sig på en spårvagnsräls i Bromma oc...