söndag 20 april 2014

Shoppa bör man...


Idag fick det bli lite äventyr för mig och sambon. Det blev bland annat en tur till A6 Center. Riktigt behagligt där för det var inte mycket människor när vi var där. Jag råkade hamna på Polarn och Pyret. En hel del fick följa med till Majas garderob. De hade för en gångs skull kläder som föll mig i smaken där annars är jag inte inget jättestort fan av P.O.P. 

Dessutom unnade jag mig ett par nya promenadskor. De andra hänger knappt ihop. Sulan har börjat smulas sönder. Dålig kvalité eller vad ;) Håller de inte över hundra mil skor längre ? Haha...för imorgon börjar en ny utmaning med 20 mil på 5 veckor så jag tror mina fötter är behov av nya skor om de ska hålla ännu en sådan utmaning. 

I övrigt har Påsken trots magsjukan vi hade i början av veckan varit god även om matlusten inte återhämtat sig helt. I tisdags blev jag mer eller mindre knäckt och trodde att det skulle bli pannkaka av alltihop, men det blev både pyntat och påskbuffé.

Och dagens ljusglimt är helt klart att imorgon är det en annan dag och det är en ledig dag!!! //Tess

2 kommentarer:

  1. Superfina fynd - gillar en hel del av Polarns kläder men finns mycket som jag inte gillar med. Tycker det är synd att de ofta sätter en volang på tunikorna - passar inte alls Judit.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja de verkar förtjusta i volanger. Är chockad att jag faktiskt fann något som föll mig i smaken, men någon gång ska det vara den första :)

      Radera

En helt vanlig familj - Mattias Edvardsson

Titel: En helt vanlig familj Författare: Mattias Edvardsson Förlag:   Bokförlaget Forum Handling:  Hur långt skulle du gå för att skydd...