onsdag 15 januari 2014

Imorgon är det på riktigt!

Lilla Maja börjar förskolan på riktigt imorgon. Idag är hon bara två timmar för att det inte skulle bli något hopp till morgondagen. Måste säga att jag är imponerad av min lilla goa unge som tagit inskolning med ro. Mycket gör ju även hur pedagogerna är och all heder åt såna härliga och duktiga pedagoger som dessa är! Inte en gnutta oro har jag känt utan det har känts oerhört lugnt och avslappnat under inskolningen!

Jag vill därför säga till er som läser och som har barn inom skolan/förskolan och har bra pedagoger som tar hand om era barn. Beröm dom! Det behövs! 
Ett uppmuntrande ord från föräldrar värmer länge! Många säger "Ja men det är ju deras jobb", men även om det är deras jobb så kan man behöva få positiv feedback och beröm när man gör ett bra arbete! Det kan till och med få en ännu bättre effekt för man går liksom lättare till arbetet när man känner sig uppskattad!


//Tess

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Plundringstider - Ewa Klingberg

  Titel: Plundringstider Författare : Ewa Klingberg Förlag:   Historiska media Handling:   Att dela sin avlidna fars hus med en vuxen dotte...