fredag 19 juli 2013

God morgon fredag!

Idag är det en månad tills jag börjar att arbeta. Jag ser faktiskt fram emot att få börja arbeta. Har ju ett roligt arbete såklart! Men visst kommer det kännas konstigt att åka hemifrån och lämna Maja med sin pappa.

Så jag har snart varit hemma ett år för jag blev ju sjukskriven i slutet av Augusti förra året pga foglossning. Tiden har verkligen rusat förbi minst sagt. 


Fast jag gillar rutiner så jag ser fram emot att komma igång, ha med härliga arbetskamrater och goa barn att göra. Liksom bättre ekonomi! För pengar går ju alltid åt på ett eller annat sätt.

//Tess


2 kommentarer:

 1. SmålandsJenny19 juli 2013 21:41

  Ekonomin är det ända jag ser fram emot att den blir bättre.
  Själva jobbet eller kollegorna saknar jag inte,så skönt att själv få bestämma vem man ska umgås med, inte 40 knäppgökar som man inte har något gemensamt med och som bara jävlas.
  Jäkligt nöjd med att inte jobba på förskola längre, hade aldrig pallat så många skrikande ungar(visserligen är mina kollegor som småbarn)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det låter inget vidare med 40 knäppgökar :) Själv så längtar jag till förskolan för skrikande ungar tycker jag inte det är där jag jobbar :)

   Radera

Med hälsning från Båstad - Jenny Fagerlund

Titel: Med hälsning från Båstad Författare: Jenny Fagerlund Förlag:   Norstedts Handling:   Äntligen är det dags. Linda ska lämna sina ...