lördag 25 maj 2013

Fullt ös - medvetslös...

Fullt ös - medvetslös...
 
 
Det är så mitt liv känns nu. Tusen projekt åt alla håll och kanter. Känns som om dygnet skulle behöva dubbelt så många timmar emellanåt. Det sjuka är ju att jag är föräldraledig och ändå skulle behöva vara "ledig". Men jag vet att det löser sig och blir kanon till slut.
 
Nu ska man bara hålla sig över vattenytan och försöka njuta bland alla trådar och allt som skall fixas. Fast egentligen gillar jag ju att det händer saker och stormtrivs när jag ser att det faktiskt händer saker. Jag har ju en viss förmåga att bli rastlös och vill att allt ska bli klart direkt eller göras direkt. Men ingen är ju perfekt, även om det är förbaskat nära ;)
 
Snipp snapp snut...nu ska jag dricka ur mitt vinglas sen ska jag krama kudden så jag har ett skepp lastat fullt med energi imorgon.
 
 
//Tess
 
 
 
 
 
 


5 kommentarer:

  1. SmålandsJenny26 maj 2013 kl. 13:58

    Blomsterlandet idag?

    SvaraRadera
  2. SmålandsJenny27 maj 2013 kl. 09:02

    Japp i utedelen. Tyckte ni såg bekanta ut, men tog en stund innan det kopplade vem ni är.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul! Gjorde du några inköp?

      Radera
    2. SmålandsJenny27 maj 2013 kl. 15:55

      Köpte en vägghängd blomhållare för 3 blommor och en lila uteblomma till den. Har ju bara balkong så kan ju inte köpa det jag vill.

      Radera

Plundringstider - Ewa Klingberg

  Titel: Plundringstider Författare : Ewa Klingberg Förlag:   Historiska media Handling:   Att dela sin avlidna fars hus med en vuxen dotte...