söndag 5 maj 2013

7,5 mil...

Ikväll är jag nöjd. Lyckades med veckans mål med minst 7 mils traskande. Har ikväll räknat ihop veckans promenader och summan blev 7½ mil. Dock känns det inte som om jag har blivit lättare, kanske har fettet börjat förvandlas till något som heter muskelmassa ;) Återstår dock att se imorgonbitti!

Helgen försvann i ett nafs. Igår gjorde Maja premiärbesök på marknaden i Skillingaryd. Och dessutom skymtade vi Majas första tand igår. Annars spenderades lördagen till stor del på vedbacken.

Idag har vi också spenderat en stund på vedbacken. I vedförrådet står nu 28 kubikmeter staplad ved. Inte klara på långa vägar än, men det är en bit på vägen i alla fall. Utöver det har det blivit promenad med trevligt sällskap och en kaffegäst dök upp också här på kvällen. En skön söndag helt enkelt och nu väntar en ny vecka med spännande upptåg * Längtar till tisdag *!!!


//Tess

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den glömda rosenträdgården - Marita Conlon - McKenna

Titel: Den glömda rosenträdgården Författare: Marita Conlon-McKenna Förlag: Norstedts Handling:  Molly Hennessy lämnas ensam när hennes ...