torsdag 25 april 2013

Just idag är jag stark!


Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag förs framåt av kraftiga vindar
Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag har tron på mig själv på min sida

(Tony Labidi, Aapo Sääsk och Kenneth Gustafsson)


Ja jag är äckligt stark idag. Att inse att jag faktiskt klarar mig bra själv. Jag kan och jag vill. Att komma i kläder man hade tidigare gör susen för själen och humöret. Degmagen börjar krympa och bli plattare. Det är dock en bit kvar tills jag är nöjd. Hoppas verkligen att nästa mål nås på kommande måndags vägning. (Behöver det verkligen!!!)

Jag är ju en slarver när det gäller att till exempel dricka vatten. Så nu varje dag ställer jag en kanna full med vatten i kylskåpet som ska vara tom innan läggdags. (Och nej jag ska dricka det över hela dagen och inte panikdricka sista stunden innan läggdags).

Det finns dock ett stooort problem. Min hjärna hänger inte med. Jag känner mig fortfarande lika tjock som när jag började viktresan. Bevismaterial behövs och det är ju tur att man har mindre kläder som satt antingen som värsta korvskinnet eller överhuvudtaget inte passade alls. Även bilder är ju bra bevis så till helgen ska jag försöka ta en "efter" bild.


Nattinatt//Tess

2 kommentarer:

 1. Heja dig!
  Ja ta bilder, det är en stor räddning de dagar motivation eller humöret sviker.
  :)
  du är ju skitduktig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!!! Ja jag ska ta lite bilder i helgen. Har ju några hemskingar kring jul när jag var "stor som ett hus".

   Radera

Skamvrån - Sofie Sarenbrant

Titel: Skamvrån Författare: Sofie Sarenbrant Förlag:   Bookmark förlag Handling:   En flicka lägger sig på en spårvagnsräls i Bromma oc...