lördag 23 februari 2013

Jisses...


Det har varit en helt galen dag! Det har shoppats här och där bland annat på Ikea. Sedan fick jag 50 minuters privat makeup kurs på Make up Store i Jönköping. Blev verkligen helnöjd och det var jätteroligt! Lite lyxigt att sitta där att få bli sminkad och en massa goda råd!

När vi senare intog vår fika på Wienerkonditoriet så ringer telefonen. Hästarna är på rymmen, så vi börjar kasta i oss fikat för att bege oss hemåt. Ringer en granne som inte var hemma, men vars karl var hemma men inte gick att nå. Det visade sig dock att denne redan hade fått tag i våra ponnier som hade rymt till dem. Så de blev placerade i deras ridhus. Tur man har bra grannar! Väl efter storhandling på Ica Maxi åkte vi hem och jag hoppade av hos grannen och ledde hem två (läs billiga och i princip gratis) ponnier då.

Väl därefter åkte vi till mina föräldrar för Maja har nämligen varit hos dem idag och det hade gått kanonbra. Tur man har en sådan go och snäll tjej som Maja.

Vi var inte hemma förrän vid halv åtta ikväll så en lång dag minst sagt så nu har vi soffhängt. Men tro inte att jag har skippat motion idag ;) Nej nej jag har promenerat i 85 minuter. Gött gött gött//Tess

2 kommentarer:

Plundringstider - Ewa Klingberg

  Titel: Plundringstider Författare : Ewa Klingberg Förlag:   Historiska media Handling:   Att dela sin avlidna fars hus med en vuxen dotte...