söndag 3 februari 2013

Detta med vindkraft...

Idag tog vi en tur i omgivningen. Vi hamnade där det finns en hel del vindkraftverk. Den som säger att de inte låter kan ta sig i brasan minst sagt. Får bara hoppas att det inte blir något här där jag bor.

Dessutom kunde man ju läsa i Smålandstidningen att Nässjö Kommun inte längre finns under Energimyndighetens kategori "Riksintresse för vindkraft". Det har framkommit att det är mycket turbulens i vindarna här och det ger ingen bra effekt samt sliter rejält på vindkraftverken.

Ska man ha vindkraftverk på sina marker så ska man bannemej bo på plats och själv känna av det kan jag tycka. I mina ögon är det inte värt summan pengar för att inte längre kunna höra djur och för inte tala om irriterande skuggreflexer som det kan skapa. Det kan även göra sk. iskast från vindkraftverken. Har hänt ett antal ggr vid ett verk som nu kommer behövas flyttas då det har åkt ut såna på en bilväg. Får man ett sånt i huvud är det adios och en etta med jordvärme väntas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Plundringstider - Ewa Klingberg

  Titel: Plundringstider Författare : Ewa Klingberg Förlag:   Historiska media Handling:   Att dela sin avlidna fars hus med en vuxen dotte...