tisdag 29 januari 2013

Nom nom nom

Nom nom nom...hörs hela tiden nästan när Maja är vaken. Hon smaskar loss på fingrarna rejält numera och retar gallfeber på sin far. 

I övrigt är det lugnt här på berget. En timmes rask promenad blev det idag. Laddade ned en app igår som ska hjälpa mig att räkna kalorier. Tycker hittills mycket mer om den än viktklubben, och dessutom är den ju alldeles gratis! 

Man får ju snällt kämpa på med vikten. Veckans invägning var en flopp för det stod still. Fast jag är väl inte förvånad eftersom helgen innebar en hel del frestelser som var alldeles för svåra att stå emot. Kakorna hade jag inga bekymmer med, men smörgåstårta. Det gillar jag starkt! 

Sitter nu och fundera på om man ska åka till Öppna förskolan imorgon eller ej. Det hade varit roligare med barnrytmik, men det verkar ju dessvärre inte bli någon sådan i Malmbäck denna termin. Varför? Ja, det kan man verkligen undra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Plundringstider - Ewa Klingberg

  Titel: Plundringstider Författare : Ewa Klingberg Förlag:   Historiska media Handling:   Att dela sin avlidna fars hus med en vuxen dotte...