måndag 3 december 2012

Måndag

Ny vecka vilket innebär nya tag. Maja sover fortfarande sedan 05-snåret. Så då hinner jag att pyssla med lite av varje. Lite lyxigt med egentid så här på förmiddagen. Fast mammahjärtat blir ju lite oroligt när rutinerna ändras.

Igår blev det en hel del shopping, men vad jag  blev besviken på Rusta bland annat. Det var så sjukt utplockat bland julprylarna så det var liksom tomt. Hade tänkt att köpa en adventstjärna till och det fanns endast blå och rosa kvaratt välja på, så då kunde det kvitta. Undra om människor har världens myslängtan efter som mycket av all julbelysning var slut. Vart tog lågkonjukturen vägen? Eller gör alla som jag? Det vill säga handlar mig ur den ;) Nä skämt åsido på Dollarstore var det likadant och den butiken har faktiskt i mina ögon blivit mer rörig. Oordning i butiker är bland det värsta jag vet.

Nä, nu ska jag nog röra ihop en omgång för att baka bröd. Kan nästan sätta en guldpeng på att Maja kommer vakna så fort jag plockat fram alla ingredienserna. //Tess

2 kommentarer:

 1. Haha! ;) vaknade hon när du tagit fram allt? :)
  Vilken söt bild.
  Jag blir också grymt störd av "oordning" i butikerna och jag tycker nog att Rusta och Dollars osv. bara blir sämre och sämre vad gäller det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jajamän, hon vaknade faktiskt så fort jag öppnade skåpet med grejerna i. Så jag hann inte ;) Japp instämmer om att det blir sämre och sämre i dessa butiker.

   Radera

Tre generationer och sorg

I fredags begav sig tre generationer mot Ullared för lite tjejhelg. Shopping och boende på hotell är aldrig fel. Maja älskar att bo på hot...