fredag 16 november 2012

En glad en...

Så här kul kan man se ut när man är 24 dagar. Det är ju kul att kunna fånga Maja på bild när hon ser någorlunda glad ut för en gångs skull. Inser att jag antagligen är den skyldiga till butter-minen. Bildbevis kommer här nedanför.

Idag har det inte gått i många knop här hemma. Maja har varit väldigt pigg och vaken idag och har en sorts radar när mamma smyger iväg så jag tror helt ärligt att Maja sover med ett öga öppet numera och ser när mamma smugit iväg för till exempel tömma tvättmaskinen eller liknande.

Nu är det i alla fall snart fredagsmys-time! Vi väntar på att pappan ska komma hem från sitt arbete. Det blir med stor säkerhet en kväll framför dumburken här på berget.


"Bildbevis på butter-minen på ett år gammal Tess"

2 kommentarer:

  1. Ta med henne. :-) Ungar har helt sjukt bra radar på sånt där... man kan bli helt galen. ;-) Har du testat bärsjal eller sele?

    Haha, men du var då väl för söt!:-D och det är Maja med, bebis leenden är så himla söta.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tyvärr bärsele så går hon helt crazy :( Fick en låna en väns, men icke sa nicke att Maja uppskattade det. Har beställt en bärsjal nu.

      Radera

Plundringstider - Ewa Klingberg

  Titel: Plundringstider Författare : Ewa Klingberg Förlag:   Historiska media Handling:   Att dela sin avlidna fars hus med en vuxen dotte...