måndag 1 oktober 2012

På G!

Inatt vid 01:00 snåret trodde jag nästan att något var på G. Fick så himlans ont i magen och var vaken i två timmar. Det gick dock över, tror det kan ha något med att Kotten tryckt på tarmar och orsakat magknip hos mig. Kanske även gårdagens auktion med allt gående och stående gjorde sin påverkan också liksom nervositet för tandläkarbesöket. Det har i alla fall varit lugnt sen åtta-snåret.

Jag är med andra ord ganska så seg idag. Får nog bli sängen en stund med en bok. Överlevde tandläkarbesöket och fick laga tanden. Nästa gång den pajar får vi ta ett beslut om ut dragning eller annan åtgärd. Blä vad jag är trött på vad allt som har med tänder att göra nu. Nu har jag dock kommit upp i summan så att 50% dras i alla fall av priset så ska det hända något nu så får det gärna hända inom ett år.  //Tess

6 kommentarer:

 1. SmålandsJenny1 oktober 2012 18:18

  Jag va med osäker på om min hade startat men jag tänkte fan att om det inte e värkar så vill jag inte va med om värkar. Men va värkar, va öppen 4 när vi kom in å 2 timmar senare 6 sedan blev det katastrofsnitt.
  Skulle gått till tandläkaren idag, tur jag avbokade.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så du har fått :) Grattis! Hoppas ni mår bra även om det bli urakutsnitt!

   Radera
 2. SmålandsJenny2 oktober 2012 10:41

  Japp, i lördags. Vi mår båda okej, men vi får stanna några dagar till. Men e det ju värt det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. När var du beräknad? Skönt att få stanna med när det varit omtumtlande. Kram

   Radera
 3. SmålandsJenny2 oktober 2012 17:36

  26/9 så han va bara typ 3 dagar sen. Liten bit av moderkakan lossnade så blev lite akut. Å jag fick lite hf efteråt så skönt utredas.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ok :) Skönt att ni mår bra nu i alla fall :)

   Radera

Den glömda rosenträdgården - Marita Conlon - McKenna

Titel: Den glömda rosenträdgården Författare: Marita Conlon-McKenna Förlag: Norstedts Handling:  Molly Hennessy lämnas ensam när hennes ...