fredag 12 oktober 2012

God morgon!

God morgon! 5 minusgrader imorse med en härlig och frisk luft. Hästarna är ute i hagen, men hönsen är inte utsläppta än. Hönan Barbro har hamnat bakom galler för hon hackar ägg samt ruggat rätt mycket, men jag misstänker att Nubbe hjälper till med att avfjädra så hon får sitta bakom lås och bom nu några dagar för att se om hon är ensam om att hacka ägg.

Idag blir det som vanligt pyssel och plock här hemma. Håller på att tvätta upp alla nya påslakansset som jag fann i vår garderob igår. Skrämmande vad många nya jag hade i oöppnade förpackningar så nu har det rensats ut bland de gamla och de nya får ta plats istället.

Det är ju fredag och min favoritdag helt enkelt. Kotten lyser med sin frånvaro ute i stora världen. Idag är det Bf + 3 dagar, men Kotten kommer väl när Kotten kommer. Om en vecka är det besök hos barnmorskan igen, får väl se men jag ska inte behöva vänta längre än till 24 oktober i alla fall på Kotten.

//Tess

4 kommentarer:

 1. Idag ska jag storhandla på ica maxi.... Tror du jag får ut lilltjaffs då ;) Du inser att med tanke på att mitt BF närmare sig så finns risken att vi får samma dag, den vore väl ändå lite coolt även om vi bor i varsin del av världen :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väl inte omöjligt att en storhandling kan hjälpa att få ut Lilltjafs. Japp det vore coolt :)

   Radera
 2. Det enda man med säkerhet kan veta om kottars ankomst är att ingen har blivit kvar. ;-)
  Vad är det för höns du har? Jag hade också höns bär jag bodde på gård. Tacksamma djur, när de inte gör sönder ägg eller gömmer ägg.. ;) ar du koll så det inte är objudna gäster som öppnar äggen? Typ råttor?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är helt hundra på att det är Barbro för jag har kommit på henne tidigare. Jag har Hedemorahöns :)

   Radera

Den glömda rosenträdgården - Marita Conlon - McKenna

Titel: Den glömda rosenträdgården Författare: Marita Conlon-McKenna Förlag: Norstedts Handling:  Molly Hennessy lämnas ensam när hennes ...