söndag 30 september 2012

Söndagskväll

En styck trött Tess hamnade nu vid dumburken. Har som sagt varit på auktion stor del av dagen och kom med några fynd i form av plåtburkar, kopparhink samt en sorts hylla. Är nöjd med det som blev i alla fall.

Det tar på krafterna att vara på auktion. Nu sägs det bara vara en auktion kvar i Malmbäck innan auktionshandlarn lägger av. Lite tråkigt, men det är inte lätt att hålla på för idag blev det mycket som blev sjukt billigt. Samtidigt kan man ju inte handla för att det är billigt heller. Man måste ju ha plats för det också. Annars hade jag kunnat köpa hem en vit CJ soffa, ett vackert ekskåp med mera. Det är nästan så man blir lite gråtfärdig över hur billigt en del blir. 


I övrigt är jag i alla fall pigg. Är lite nervös för morgondagen då det väntas ett besök hos tandläkarn. Känner inte ett skit för att ligga där i stolen höggravid och fixa den där lagning (Läs jävla) för femtielfte gången. Får se om jag kan hypnotisera tandläkarn och be honom dra ut eländet istället. Känner inte för att sätta en krona nu heller för det tar ju en procedur utan dess like.

Nu blir det soffan för mig och lite kvällsmat. Får se helt enkelt om det är något att ha på tv-apparaten. //Tess

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Med hälsning från Båstad - Jenny Fagerlund

Titel: Med hälsning från Båstad Författare: Jenny Fagerlund Förlag:   Norstedts Handling:   Äntligen är det dags. Linda ska lämna sina ...