torsdag 6 september 2012

God morgon!

God morgon!

Här händer inte ett skit. Vaknade för en liten stund med skallebank. Har blivit tre sena kvällar i rad nu så ikväll ska jag i säng tidigt! Dessutom är det ju faktiskt Once Upon A Time ikväll :) Ser jag verkligen fram emot. 


Missan har börjat piggna till nu, hon fick ju några gräsliga sår för ett tag sedan. Antingen har hon fastnat i något eller så har något djur attackerat henne. Har fått smörja in och spraya dessa sår i en evighet känns det som, men nu de sista tre dagarna veckar det som om det har vänt. Dock har hon börjat med en del mindre trevliga saker som att kissa på mattan i tvrummet (som nu är nytvättad och ihoprullad) samt göra nummer två lite här och var. 

Skall tilläggas att denna katt har alltid skött sig tidigare och sagt till om hon behövt gå ut så detta är ju ett tecken på att det inte stått riktigt bra till. Får väl se om det bli bättre nu med det också. Lagom kul när man vet hur morgonen börjar med att städa upp efter henne.


1 kommentar:

  1. Hoppas Missan slutar med dom dumheterna. Inte kul alls!

    SvaraRadera

Med hälsning från Båstad - Jenny Fagerlund

Titel: Med hälsning från Båstad Författare: Jenny Fagerlund Förlag:   Norstedts Handling:   Äntligen är det dags. Linda ska lämna sina ...