torsdag 27 september 2012

Direkt från hönshuset!


Efter en shoppingtur i Växjö fick det bli ett span i hönshuset. Bodil verkar bara få två kycklingar i alla fall. De små sötingarna vågade till och med att komma fram idag och visa sig. De är ju så galet söta när de är så här små så det finns ju inte. Mamma Bodil visar dock sitt missnöje när jag närmar mig med att "morra". 

Jag har i alla fall haft en härlig shopping-dag. Det blev lite småsaker till Kotten, lite Pandurosaker till mig själv samt annat smått och gott. Skönt att bara komma iväg en dag med sambon och vara för oss själva lite. Växjö är ju trevligt att besöka och det finns ju en hel del trevliga affärer där. 

Nu blir det snart soffan för ryggen värker liksom fötterna. Min tv-kväll är det allt på torsdagar. Först "Halv åtta hos mig", sen är det "Once Upon A Time" och därefter är det "Hela Sverige bakar". En perfekt avslutning på en härlig dag!

2 kommentarer:

  1. Sååå söta!! Synd bara att även de växer...
    O kul med lite shopping, vi var på A6 en sväng igår och fick ihop lite leggings till Judit, annars var det IKEA som hägrade för vår del, som ofta tycker jag :)
    ha en bra helg,
    kram j.

    SvaraRadera
    Svar
    1. A6 har ju alltid också något trevligt att bjuda på :) Hoppas du också får en trevlig helg!

      Radera

Plundringstider - Ewa Klingberg

  Titel: Plundringstider Författare : Ewa Klingberg Förlag:   Historiska media Handling:   Att dela sin avlidna fars hus med en vuxen dotte...