söndag 8 januari 2012

Paj - som Hallonpannacotta!

Hallonpannacotta (8 personer) som är förföriskt god!

12 digestivekex
75 g Svenskt smör från Arla
1 tsk kanel

Fyllning:
3 gelatinblad
2 1/2 dl Arla Köket® vispgrädde
500 g Arla Köket Kesella kvarg hallon
3–4 dl hallon

Gör så här

Mixa kex, smör och kanel. Tryck ut blandningen i botten på en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Låt stå i kyl ca 15 min. Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten 5 min. Koka upp grädden. Rör ner gelatinbladen. Låt grädden svalna något. Blanda grädde och kvarg. Häll det i formen. Låt stå i kyl minst 3 tim. Garnera med hallon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Hjärtats skafferi - Ruth Reichl

Titel: Hjärtats skafferi Författare: Ruth Reichl Förlag: Printz Publishing Handling:  Matnörden Billie Breslin har fått sitt drömjobb so...