fredag 5 augusti 2011

Ilskan har lagt sig...lite

Efter gårdagens sorg glömdes semestertrippen igår bort. Det saknas två i hönsgården för den andra kycklingen som var förlamad fick avlivas. Känns så tråkigt eftersom det var mina två favoriter och garanterat blivande höns. Ingen mink/iller/mård satt i fällan imorse i alla fall vilket ökar på mina onda aningar.

Angående gårdagen som glömdes bort. Jag och mina föräldrar for iväg på en kortis till bland annat Gränna, Vadstena, Motala, Ljungsbro och en kortis i Boxholm. Vi var bland annat i en trevlig nostalgishop i Vadstena där man kunde finna att köpa det mesta om man nu ville betala. Pappas himmelrike med tanke på alla LP-skivor som fanns till salu där. Ganska charmig shop för de hade byggt upp lite gamla miljöer  hur det kunde se ut förr. Efter det blev det lunch och glass i centrala Vadstena.



Efter besöket i Vadstena for vi till Motala och gick på Motormuseét i hamnen.
Fanns mycket att beskåda där och klart värt ett besök.


Naturligtvis gjordes en hel del stopp bland annat på Brunneby musteri, Cloetta i Ljungsbro och Boxholms ost. För äta tycker vi om att göra ;) Så det handlades både det ena och det andra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Plundringstider - Ewa Klingberg

  Titel: Plundringstider Författare : Ewa Klingberg Förlag:   Historiska media Handling:   Att dela sin avlidna fars hus med en vuxen dotte...